DERNEĞİMİZİN EĞİTİME KATKISI DEVAM EDİYOR.

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Seydişehir Şubesi, Kasabamızda bulunan Ketenli İlköğretim Okuluna Seydişehirdeki bazı hayır severlerin desteğiyle 2 adet projeksiyon cihazı hediye edilmiştir. Projeksiyon cihazı sınıflarımızda vidyo ve ders sunumlarının anlatımında büyük bir yardımcı olacaktır.

Ayrıca Ketenli İlköğretim Okulu Müdürlüğüne bir adet optik okuyucu hediye edilmiştir. Optik okuyucu kasabamız ilköğretim okulunda okuyan öğrencilere öğretmenleri tarafından deneme sınavı yapmak için kullanılacak ve kendi deneme sınavlarını öğretmenlerimiz yapacak ve bu makina sayesinde de öğrencilerimizin deneme sınavlarının değerlendirilmesi sağlanacaktır.

Ketenli İllköğretim Okulu Müdürü Hüseyin YILDIZ; Kasabamızda bulunan Okulumuza Şubesi Seydişehir de bulunan dernek yöneticileri ve derneğimize desteğini esirgemeyen sayın Dr. Bekir BORAZAN'a şükranlarımı sunuyorum. İnşallah okulumuz bölgedeki en başarılı okullardan birisi olacaktır. dedi.

Dernek Başkanımız Sayın Mevlüt KACAROĞLU; bizler yıllardır Ketenli Kasabası için yürekleri atan ve Ketenli sevdasını yaşatmaya çalışan gönül erleriyiz. Amacımız Kasabamızdan birçok yetiştirilmiş insan çıkarmaktır. Bunun için de eğitime büyük önem vermekteyiz. İnşallah bu bir başlangıçtır. Kasabamızda bulunan Okulumuza daha bir çok yardım ve destekte bulunacağız. Derneğimize destek olan tüm hemşehrilerime ve benimle birlikte yönetim de görev yapan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah daha güzel işler başaracağız.

Toplam Ziyaret192132