SEYDİŞEHİR, KONYA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI.

Konya ve Seydişehir Ketenli Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yöneticileri Konya da bir araya geldiler.

Ketenli Kasabamızın ve derneğimizin sorunlarının görüşüldüğü toplantıda ayrıca 2012 yayla şenliğinin tarihi de kararlaştırıldı. Yapılan toplantıya Konya Dernek Başkanı Mehmet Hakan BORAZAN, Yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri, Seydişehir Dernek Başkanı Mevlüt KACAROĞLU, Mehmet BORAZAN, Ali ÇAĞŞAK, Mustafa KARAGÖZ,Bekir BORAZAN Katıldı. Ayrıca Prof. Dr. Mehmet TASMACI da toplantımıza iştirak etmişlerdir.

Toplantının amacı Seydişehir ve Konya dernek yönetiminin kaynaşması ve Ketenli Kasabamızın sorunları dile getirildi. Toplantıya Prof. Dr. Mehmet TASMACI büyük katkıda bulundu.

Ketenli İlköğretim Okulunun sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda öncelikle eğitime hizmet vermek amacımız olduğu vurgulandı ve Ketenli İlköğretim Okulunun İhtiyacı olan 7 projeksiyon makinası ve 1 Adet fotokopi makinasının bir an önce temin edilerek okulumuza kazandırılması için elimizden gelen bütün gayreti gösterileceği vurgulandı. İnşallah en kısa zamanda temin edilerek Okulumuza bağışlanacağı kararı alındı.

Ayrıca derneğin maddi sıkıntıları ve çözüm önerilerinin tartışıldığı toplantıda çeşitli Ulusal destek projeleri ve mevka projeleri hazırlanarak hem derneğimize hem de ketenli kasabamıza destek verileceği vurgulandı.

2012 yayla şenliğinin tarihi konusunda da fikir alışverişinde bulunuldu. Konya ve Seydişehir dışında görev yapan Hemşerilerimizin de şenliğe katılabilmesi için Temmuz ayının ilk pazar günü olan 1 temmuz 2012 de yapılmasına karar verilmiştir.

Toplam Ziyaret192128