KETENLİ İÇİN BİR ARAYA GELİNDİ.

Ketenli Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Seydişehir Şubesinin organize ettiği istişare toplantısı 15 Mart Pazar günü Dumlupınar Dinlenme tesislerinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Seydişehir Dernek Başkanı ve Yöneticileri Doktor Bekir BORAZAN, Eczacı Hüseyin KILINÇKAYA, Konya dernek başkanı ve yöneticileri katıldı.

Toplantının gündemi 1 Temmuzda gerçekleştirilecek olan yayla şenliği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Şenlikte yapılacak faaliyetler, program ve çalışma işbölümü yapıldı.

Dumlupınar Tesislerinden sonra Seydişehir Dernek Binasında toplantıya devam edildi. Ketenlimiz  ve Ketenli için faaliyet gösteren derneğimize nasıl yararlı olunabileceği noktasında fikir alışverişinde bulunuldu.

Yayla Şenliğinin kararlaştırıldığı gibi 1 Temmuz 2012 de yapılması tekrar bu toplantıda vurgulandı. Bu tarih kesinleşti.

Toplantıya katılan tüm katılımcılara katıldıkları için Seydişehir Şube Başkanı Mevlüt KACAROĞLU tarafından teşekkürler ifade edildi ve bu toplantıların sürmesi temennisinde bulundu.

Toplam Ziyaret192111