DERNEĞİMİZDEN BÜYÜK HİZMET

Ketenli Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Seydişehir Şube Başkanı Mevlüt KACAROĞLU ve yönetim kurulu üyesi , Halise Güney Ortaokulu Müdür Yardımcısı Mehmet BORAZAN’IN yoğun bir araştırması sonucu “Tarihi Mirasımız Çalmanda” adlı kitap yayımlandı.

Ketenli Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Seydişehir Şube Başkanı Mevlüt KACAROĞLU yaptığı açıklamada; bu kitap geçmişten günümüze Ketenli Kasabası’nın tarihi, ekonomisi, kültürü, yöresel terimler, soyadları, Ketenlinin kurucuları ve şu anki Ketenlilerin dedelerinin araştırıldığı ve Seydişehir bölgesi tüm kasaba ve köylerinde kısaca bahsedildiği bir kitap olmuştur. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum

Kitabın yazarı Mehmet BORAZAN’ın yaptığı açıklamaya göre; bizler Ketenli Kasabası aşığı ve yüreği Ketenli için atan gönül erleriyiz. Yaklaşık 3 yıldır dernek başkanımız Mevlüt KACAROĞLU’nun ve bizlerin yoğun gayret ve çabaları sonucu bu kitabı oluşturduk. Amacımız unutulmaya yüz tutmuş değerlerimizi canlı tutmak ve Ketenliyi gelecek nesillere unutturmamaktır. Kitabımıza büyük katkısı olan başta Mevlüt KACAROĞLU, Prof. Dr. Mehmet TASMACI ve araştırmacı yazar Ali KAZANKAYA beyefendilere sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.

Tarihi Mirasımız Çalmanda adlı kitabımız Seydişehirimize ve Ketenli Kasabamıza armağan olsun" dedi.

KUTLAMA     04/07/2012 14:43

ÇALIŞMALARINIZDAN DOLAYI MEHMET BORAZAN VE OZAN MEVLÜT KACAROGLU BEYLERE TEŞEKKÜR EDERİM KİTAB GÜZEL OLMUŞ İLERDE ARAŞTIRMACILARIN ÖRNEK ALACAGI MÜKEMMEL BİR ŞAHESER.
Misafir - abdullah

Toplam Ziyaret192086