14.YAYLA ŞENLİĞİMİZ MUHTEŞEMDİ.

ŞENLİK RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Konya ve Şeydişehir Şubelerinin birlikte organize ettiği Geleneksel 14. Ketenli Yayla Şenliği Yapıldı.

Açılışı Celal Çelik hocanın Kuran-ı Kerim tilaveti ve duasıyla başladı. Şenliğin sunuculuğunu Ketenlili Öğretmen Hasan Arıkoğlu ve Mehmet Kacaroğlunun yaptığı şenlikte ilk konuşmayı Konya Dernek adına Dernek Başkan Yardımcısı Kürşat Göktepe ve Seydişehir Dernek adına Dernek Başkanı Mevlüt Kacaroğlu yaptı.

Şenliğimize Seydişehir, Konya, İzmir, Bursa ve İstanbuldan yaklaşık 5500 katılımcının katıldığı ve 5500 kişilik yemek ikram edildi. Ayrıca Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Seydişehir Şubesinin Bastırdığı Tarihi Mirasımız Çalmanda adlı Kitap gelen misafirlere dağıtıldı. Ketenlili Genç şair Hüseyin İbişin Şiir kitabı da şenlikte satışa sunuldu.

En son olarak Seydişehir'in yetiştirdiği Değerli Sanatçımız Şefika çopur yaklaşık iki saat muhteşem bir konser vererek şenliğimiz sona ermiştir.

Şenliğimize katılan tüm hemşerilerimize sonsuz teşekkür ve minnetlerimizi sunarız.

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği.

ŞENLİK RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

2067 kez okundu

teşekkür     05/07/2012 20:30

14. Ketenli yayla şenliğinin gerçekleşmesinde emeği geçen Konya Ketenli Kültür ve Dayanışma derneği Başkanımız Av. Hakan Mehmet Borazan'a ve Yönetim kurulu üyelerine, Seydişehir Ketenli Kültür Dayanışma Derneği şube başkanımız Mevlüt Kaçaroğlu ve Yönetim kurulu üyelerine, ayrıca emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Misafir - BEKİR BORAZAN

Toplam Ziyaret192123