MEVLÜT KACAROĞLUNDAN MESAJ

Saygıdeğer Ketenli’li hemşerilerim 2008 Aralık ayında uhdeme almış olduğum Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Seydişehir Şube Başkanlığını, hiçbir ayrım ve hiçbir siyasi düşüncem olmaksızın derneğimizi ileriye götürmeye birlik ve beraberliği sağlamaya çalıştım.

Bu süre zarfında üç şenlik gerçekleştirdik, SMS sistemini kurarak Ketenli’li hemşerilerimizi bilgilendirme yönünde Dernek tarihinde bir ilki gerçekleştirdik. Ketenlidernegi.com adresli web sitesini kurduk, tarihi belli olmayan göçler sebebiyle değişik illerde yaşayan ketenlilere ulaştık ulaşmaya devam ediyoruz. Şu ana kadar yirmialtıbin kişi ziyaret etmiştir.

Onlarca ihtiyaç sahibine gıda yüzlerce insanımıza giyecek yardımında bulunduk. En önemlisi Tarihi Mirasımız Çalmanda adını taşıyan bir kitap hazırladık. Hiç kimsenin bilmediği, duymadığı 80 nin üzerinde soyadı ortaya çıkardık, tabi bu bilgileri araştırırken 32 yıl muhtarlıkta 43 yılda belediyede saklanan nüfus kayıt defterinden faydalandık. Ketenlilerin bilgilendirilmemesinin yorumunu da varın siz yapın.

Öte yandan 14. Bahar şenliğinde koparılan vaveyla hepinizce malum, içinde olmadığınız için sizlerde öyle düşünüyor olabilirsiniz. Size şu kadarını söyleyeyim Ketenlinin layık olduğu yerde olamamasının tek sorumlusunun Ketenliler adına öne düşenlerin olduğu sonucunu çıkardım. Daha söylenecek çok söz var hatta bazı yapılan yanlışları buradan sizinle paylaşmaktan bile Ketenli ve Ketenliler adına imtina ediyorum.

Dernek yönetiminde bulunduğum süre içerisin de başta Uzman Dr. Bekir BORAZAN Bey’e Eczacı Hüseyin KILIÇKAYA Bey’e gurbet ellerinden Ketenliyi unutmayan Adil SERTOĞLU Bey’e, Bahri ERDOĞAN Bey’e, maddi, manevi ve bedeni yardımlarda bulunan adını sayamadığım tüm hemşerilerime iki dönem desteklerini esirgemeyen yönetim kurulumuza ve tüm Ketenlilere saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

ÖNEMLİ NOT: 09.09.2012 Tarihi itibariyle Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Şeydişehir Şube Başkanlığına Mehmet BORAZAN kardeşimiz seçilmiştir. Kutluyorum başarılar diliyorum. Eleştirileriniz, önerileriniz, istekleriniz ve desteklerinizin Ketenli için olmasını temenni ediyorum.

Mevlüt KACAROĞLU

DÜZELTME     01/06/2013 23:50

SAYIN MEVLÜT KARDEŞİM ÖNCELİKLE KİM ALLAH RIZASI İÇİN HİÇBİR MENFAAT BEKLEMEDEN İNSANLARA FAYDALI OLUYORSA SEBEP OLUYORSA NE MUTLU.BEN SİZİNDE İYİ NİYETLE ÇALIŞTIĞINIZA İNANIYORUM. ANCAK VEDA YAZINIZI OKUDUM BURADA KETENLİ DE GERİ KALMIŞLIĞI BURADAKİ ÖNE DÜŞENLER OLARAK BELİRTMİŞSİNİZ.BENİM BİLDİĞİM KETENLİ DE BİRÇOK KİŞİ, BİRÇOK KONUDA, BİR ŞEYLER YAPMAK İÇİN ÖNE DÜŞMÜŞTÜR. BURADA BİRİLERİNİ BİR KONUDA İTHAM EDERKEN MUTLAKA İSİM BELİRTMEK LAZIM.YOKSA BİR ÇOK KİŞİ TÖHMET ALTINDA KALIR.BUDA AMACI BARIŞTIRMAK BİRLEŞTİRMEK YARDIMLAŞMAK KAYNAŞTIRMAK SAYGI VE SEVGİ OLAN DERNEĞİMİZİN AMACINA UYGUN OLMAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. BEN ÖZELLİKLE DERNEĞE EMEĞİ GEÇEN VE YÖNETİMİNDE OLAN ARKADAŞLARIMIZIN DAHA HASSAS OLMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYOR SAYGILAR SUNUYOR ÇALIŞMANIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM.
Misafir - misafir

BAŞARILI      07/11/2012 12:58

ÖNCE TÜM ÇALMANTA ADINA EMEGİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM. ŞU FANİ DÜNYADA HER İNSANIN BİR ARZUSU VAR ODA GERİDEKİ İNSANLARA ÖLÜMSÜZ BİR ESER BIRAKMAK, SİZİ TEBRİK EDERİM ÖRNEK OLACAK BİÇİMDE ÇALMANTA KİTABI BİRÇOK İNSANIN HAYAL BİLE EDEMEDİGİ BİR BAŞARI. FEDAKARCA HARCADIGIN EMEGE TEŞEKKÜR EDERİM NİCE ÇALIŞANLARA ÖRNEK OLMASI DİLEGİYLE. ALLAH RARI OLSUN. SAGLIK VE UZUN ÖMÜRLER DİLERİM. ÖAZANIM.
Misafir - abdullah

Toplam Ziyaret192095