EĞİTİME DESTEK İÇİN EL ELE

Ketenli Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Ketenli Ortaokulu 5,6,7,8 sınıflara yönelik tüm öğrencilere konu anlatımlı ve test kitapları ve projeksiyon hediye etti.

Ketenli Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Seydişehir Şubesi Dernek Başkanı Mehmet BORAZAN’ın yaptığı açıklamaya göre; Bizler dernek olarak eğitime büyük önem vermekteyiz. Bunun için sürekli Ketenli Kasabamızda bulunan İlkokul ve Ortaokula maddi ve manevi desteklerimizi yapmaktayız. Biliyoruz ki geleceğe yapılacak en iyi yatırım öğrencilere yapılan yatırımdır. Bu bilinçle yardım ve desteklerimiz devam edecektir. Bugün 5,6,7,8. Sınıflara yönelik sınavlara hazırlık ve dersleri pekiştirici kitaplar ve dökümanlar hediye ettik, dedi.

Konya Merkez Dernek Başkanı Av. M.Hakan BORAZAN konya dernek olarak çeşitli eğitim dökümanları ve 1 adet projeksiyon Cihazı Kasabamız okuluna hediye etmekten mutluluk duyduğunu ve herzaman dernek olarak okulumuzun hizmetinde olacağımızı vurguladı.

Okul yönetimi tarafından Konya Merkez ve Seydişehir Dernek Başkanlarına sonsuz teşekkür ve minnetlerimizi sunuyoruz. İyi ki derneğimiz var, iyi ki sizler varsınız. Okulumuza verilen desteklerden ve katkılardan dolayı tekrar teşekkürlerimi sunuyorum, dedi.

2074 kez okundu

TEŞEKKÜR     08/11/2012 01:10

Misafir - Mevlüt

Teşekkür     19/10/2012 14:56