• Favorilere Ekle
  • Site Haritası

DERNEĞİMİZ DE KAYNAŞMA TOPLANTISI YAPILDI.

Ketenli Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Seydişehir Şubesi tarafından Seydişehir dernek hizmet binasında Seydişehir de yaşayan Ketenlililerle toplantı düzenlenmiştir.

Yapılan Toplantıya Konya Merkez Dernek Başkanı M.Hakan BORAZAN da katılmıştır. M. Hakan BORAZAN Yaptığı Konuşmada; Ketenliler birlik ve beraberlik içinde olduğunda aşamayacakları engel yoktur. Bu toplantıyı tertipleyen Seydişehir Dernek Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum, dedi.
Seydişehir Dernek başkanı Mehmet Borazan, " Seydişehir’de faaliyet gösteren derneğimiz Ketenlimiz için bir kazançtır. Ben inanıyorum ki derneğimizde sürekli birlik beraber olursak sosyal faaliyet alanlarında daha verimli gelişmeler sağlarız.

Ketenliler olarak yapılacak yerel seçimlerde her siyasi partiden belediye meclis üyeliklerine ve mahalle muhtarlıklarında aday olan arkadaşlarımıza tam destek vermeye çalışacağız. Yapacağımız her türlü faaliyet Ketenlimizin bir adım ileriye götürmek için olacaktır. Kasabamızda kim muhtar seçilirse seçilsin, birlikte bir çok işlere imza atacağımızı biliyoruz. Hiçbir partinin yanında değiliz. Bizleri bazı partilere yakıştırma gayret ve çabası içinde olan art niyetli insanlara diyorum ki çabalarınız boşuna bizim tek sevdamız Ketenlidir. Bizler Sadece Ketenli’ye ne alabiliriz. Ne kazandırabiliriz onun çalışmasındayız’’ . Geçmişten günümüze bizlerden desteklerini esirgemeyen hemşerilerimize ve özellikle bütün imkanlarını bizler için seferber eden Dr. Bekir BORAZAN ve Eczacı Hüseyin KILINÇKAYAYA ve ismini sayamadığım nice Ketenli Sevdalılarına sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. dedi.

1626 kez okundu

Yorumlar

KETENLİM     19/02/2014 22:49

BİRLİK VE BERABERLİĞİNİZ DAİM OLSUN. ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN.
Misafir - Bayram BORAZAN

Ziyaret Bilgileri