TEŞEKKÜRLER KETENLİ SPOR

Seydişehir Belediyesinin 3.sünü düzenlediği halı saha futbol turnavasında Ketenli Spor final maçında normal süresi 3-3 biten maçtan sonra penaltılarda iikinci olarak taraflı tarafsız herkesin gönlünde şampiyon olmuştur.Bu büyük başarıda emeği geçen  Ketenlispor teknik direktörü Cemil Yaman'a, futbolcu arkadaşlarım ve kardeşlerime canı gönülden teşekkür ediyorum.

Sizleri sadece gönlümüze değil, Ketenlinin tarihine de altın harflerle yazdık. Alın terinize, yüreğinize,ayaklarınıza,... sağlık. Bundan sonraki yaşamınızda hepinize başarı, mutluluk, sağlık, huzur dolu günler temenni ediyorum.

Ayrıca takımı, yalnız bırakmayan,Ketenli Kültür ve dayanışma derneği Konya Merkez Başkanımız Av. M.Hakan Borazan'a, Ketenli muhtarı Ömer Gödekoğluna ve tüm taraftarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

MEHMET BORAZAN
SEYDİŞEHİR DERNEK BAŞKANI