• Favorilere Ekle
  • Site Haritası

05 ARALIK PAZAR GÜNÜ KAHVALTILI TOPLANTI DÜZENLENDİ.

Seydişehir’de bulunan Ketenli Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği hafta sonu kahvaltılı sohbet toplantısı düzenledi davete çok sayıda dernek üyesi ve Ketenli de görev yapan öğretmenler ve ilçemiz ve yakın ilçelerde görev yapan Ketenli'li öğretmenler katıldı.

Ketenli Kültür, Yardımlaşma ve dayanışma derneği ilçe genelinde görev yapan Ketenlili öğretmenlerle Dumlupınar tesislerinde kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Dernek başkanı Mevlüt Kacaroğlu, davetlilere yaptığı konuşmasında ’’Derneğimiz kurulalı 16 yıl oldu bu süre içerisinde olumlu işler yaptık yapadıklarımızda oldu bugün ise Ketenli beldemiz doğumlu ilçemiz genelinde görev yapan öğretmen arkadaşlarımızla bir araya gelelim tanışalım,kaynaşalım sorunlarımızı dile getirelim,neler yapabiliriz diye sohbet toplantısında  sizlerle bir araya geldik.Derneğimizin asıl amacı olan eğitim konusunda sizlerin öneri görüşlerini almak istiyoruz.Ketenli beldemiz coğrafi açıdan zor yaşam koşulları var iş ve tarım imkanları yetersiz onun için sizlerin bilgi birikimleriyle yeni nesillerimize örnek olmanızı çocuklarımızın okuması için yardımlarınızı eksik etmeyeceğinizi umuyorum.Şimdiden teşekkür ediyorum’’dedi.

2121 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri