Mehmet BORAZAN
mborazan@gmail.com
BİRAZ DAHA GAYRET...
24/01/2012

Bizler hiçbir siyasi partinin temsilcisi, hiçbir grubun mensubu veya herhangi bir topluluğun üyesi olarak bu dernekte faaliyette bulunmuyoruz. Mutlaka her insanımızın bir düşüncesi bir görüşü ve mensubu olduğu birer topluluğun mensubuyuz, fakat bunu asla derneğimizle özdeşleştirmeyiz ve sadece Ketenlili olduğumuz için bu dernekte faaliyet gösteriyoruz.

Konya Dernek Başkanı Sayın M. Hakan BORAZAN  ve ekibinin 14 Ocak 2012 Cumartesi düzenlediği dernekler arası kaynaşma toplantısına katıldım. Çok verimli bir toplantı olmuştur. Konya yönetimi yenilenmiş ufku geniş insanların bir araya geldiği güzel bir topluluk oluşmuş. Bu tabloyu görünce çok memnun oldum ve bir kat daha şevkim ve heyecanım arttı. Bundan önceki Konya Dernek başkanımızın ve yönetiminin de toplantıya katılması beni harkulade memnun etti. Bundan önce görev yapan başkanlarımıza sonsuz şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Bu dernek hala faaliyetteyse onların emeği ve gayreti çok büyük.

Derneğimizin ve Ketenlimizin büyük kazancı olan Sayın Prof. Dr. Mehmet TASMACI bizlere değerli fikirlerini sundu. Ketenli Kasabamızdan yetişmiş insanlarımızın böyle güzel yerlerde olması ve Ketenli için yüreklerinin atması bizim için bir kazançtır. Katılımından ve desteğinden dolayı Sayın Prof. Dr. Mehmet TASMACI ya sonsuz şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Biliyorum ki sayın Tasmacı bizlere çok katkı sağlayacaktır.

Bizler Ketenli İlköğretim okuluna her fırsatta destek vermekteyiz, bundan sonra da desteklerimiz artarak devam edecektir. Yoğun gayret gösteren Okul Müdür Vekili Melek DEMİREL hanımefendi nezdinde tüm öğretmen arkadaşlarımıza gayret ve çabalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlerle diyaog içerisinde oldukları sürece desteklerimiz devam edecektir.

Bizler Seydişehir Ketenli Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Seydişehir Şubesi olarak www.ketenlidernegi.com sitesini kurduk. Ketenlili hemşerilerimizin gözü, kulağı ve sesi olmaya çalıştık. Ayrıca SMS sistemini kurarak Ketenlili Hemşerilerimize cenaze ve çeşitli duyurularımızı yapmaktayız. Çok sayıda teşekkür telefonları ve mailleri aldık.

Ancak; bizlerin amacı sadece ve sadece KETENLİ KASABASI’dır. Başka hiçbir amacımız yoktur. Bu gayretlerimiz olumlu karşılanmaktadır. Bunun ötesine de geçemedik. Güzel işler yapıyorsunuz teşekkür ederimden öteye geçilemiyor.

SMS sistemi ciddi bir yük getiriyor derneğimize, Başka derneklerde halkı topyekün derneklerine katkı yaparken maalesef bizim hemşerilerimiz , (destek veren 3 ve 5 kişi) den başka destek maalesef yok.

Tüm hemşerilerimize sesleniyorum. Bizler Ketenli Kasabası olarak iyi bir yerlere gelmek istiyorsak halkımızdan destek gelmesi gerekiyor. DESTEK VERECEĞİNİZ UMUDUYLA.

Sevgi ve Selamlar.

2265 kez okundu. Yazarlar